Getuigenissen

Succes van buiten begint met succes van binnen

Veronique stelde mij gerichte vragen en liet mij op deze manier dieper in mezelf graven. Dit was langs de ene kant confronterend, maar langs de andere kan was dit ook zeer verhelderend. Ze zette mij ook aan het werk door opdrachten te laten maken en mij zo zelf mee te laten zoeken naar oplossingen voor mijn problemen. De sessies waren niet altijd gemakkelijk, maar met Veronique als begeleider ben ik er goed door geraakt.
(K.J.)

“De sessies die ik bij Veronique gevolgd heb, hebben mijn leven en mijn kijk op de wereld erg veranderd. Veronique deed mij inzicht krijgen in mezelf en leerde mij mijn positieve kanten zien en deze in te zetten. Dit had een heel positieve invloed op mijn zelfvertrouwen en op mijn relaties met anderen! Hierdoor heb ik eindelijk de job van mijn dromen gevonden en ben ik veel rustiger geworden. Mijn omgeving is niet veranderd, enkel ik toon mezelf nu van mijn beste kant!”
(K.D.)

De begeleiding voor mij betekende:

Bij een begeleiding denk je heel wat: wat ga ik er zoeken, blijft dit tussen ons, gaat het klikken met een wildvreemde, wil ik dit wel, vertrouw ik dit, wil ik een confrontatie met mezelf, is een professionele begeleiding niet voor mensen die problemen hebben ?
Mijn rit naar De Pinte leverde me naast de files ook kwaliteit op.

De professionele aanpak van de sessies door Veronique, het structuur bieden, de sturende en spiegelende accenten maakten deze coaching tot een constructieve en positieve ervaring. De sessies waren: tijd voor mezelf, stilstaan, een herontdekken van mezelf.
Het is comfortabel om rust te vinden, terug zicht te verwerven voor wat ik sta, wie ik ben, waar ik heen wil in mijn loopbaan, op weg naar klaarheid in mijn eigen fundamenten.
Ik merk dit in de resultaten, mijn prestaties op werkvlak en de ‘goesting’ die ik uitstraal in mijn job.
Dankjewel,
C.V.d.N.

Veronique luistert naar je persoonlijke en professionele bekommernissen, en laat je zelf reflecteren over de voorbije gebeurtenissen. Van daaruit geeft ze kapstokken mee (theoretisch of praktisch) om in de toekomst adequater en bewuster met de situatie om te gaan. Ze laat je groeien als professioneel maar zet je ook in je sterkte als persoon door je talenten optimaal in te zetten.
A.C.

Een vriendelijke ontvangst en een rustige sfeer zorgden ervoor dat ik me gauw welkom voelde. Veronique bezit de kunst om zich aan te passen aan de persoon die ze voor zich heeft en kan op het juiste moment de juiste vragen stellen. Ik kijk uit naar de sessies omdat ik weet dat ik na afloop een tevreden gevoel heb en er vol goeie moed terug tegen aan kan gaan.
J.B.

Bij de start van mijn begeleidingstraject ging het echt niet goed met me, alleen kon ik dat op dat moment nog niet toegeven aan mezelf. Tijdens mijn burn-out hielp Veronique me bij het aanvaardingproces, ze gaf me handvaten om door deze moeilijke periode te gaan zodat ik mijn kracht en het vertrouwen in mezelf kon terugvinden. Onze gesprekken hebben me echt deugd gedaan.
Als directeur vind ik het soms eenzaam. Ik ben blij dat ik een coach gevonden heb in Veronique. Bij haar kan ik terecht om te reflecteren over mijn eigen functioneren, met al mijn kleine en grote problemen, voor een schouderklopje of een milde confrontatie, soms met een lach, soms met een traan maar altijd met een oprechte warmte.
L.H.

Aan Veronique

Dankzij jou valt alles langzaam op zijn plooi
En vind ik mezelf weer stilletjes terug
Dankzij jou kan ik weer relativeren

En heb ik veel over mezelf mogen leren
Dankzij jou kan ik langzaam weer trots op mezelf zijn
En jouw luisterend oor voelt altijd fijn
Je bent een persoon uit de duizend
Iemand met wijze raad
Dankjewel om er voor mij te zijn

C.B.

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen?

Stuur een mail Bel +32 475 94 86 11